Sterker door samenwerken
Totaalprogramma voor judoka's

Judo Academy Haarlemmermeer biedt een totaalprogramma met trainingen, ondersteunende kennis, wedstrijden en trainingsstages.

Het trainingsprogramma van de Judo Academy wordt per periode vooraf samengesteld, zodat per periode helder is waar de judoka aan deelneemt. Voor de leeftijdsgroep tot 15 jaar is er een gezamenlijk programma. Bij de leeftijdsgroep tot 18 jaar, tot 21 jaar en boven 21 jaar, wordt het gezamenlijke programma op maat afgestemd, afhankelijk van ambitie, mogelijkheden en resultaten..

Trainingsprogramma Judo Academy Haarlemmermeer

Het trainingsprogramma is een uitgebalanceerd programma waaraan alle judoka's kunnen deelnemen. Voor de judo skills training op vrijdagochtend is toestemming van de school vereist...

Trainingsstages Judo Academy Haarlemmermeer

De judoka's die trainen bij de Judo Academy krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingsstages waaronder een Nederlandse trainingsstage (zowel onderbouw als bovenbouw), als trainingsstages in het buitenland. Bij de buitenlandse trainingsstages wordt zoveel mogelijk toegewerkt naar trainingsstages rondom Europese toernooien. De bovenbouw traint elk jaar een week mee bij team Bath in Engeland...

Wedstrijdprogramma Judo Academy Haarlemmermeer

Het wedstrijdprogramma wordt opgesteld door de trainers/coaches van de Judo Academy. In overleg met de clubcoaches kan van dit programma worden afgeweken. Bij de leeftijdsgroep tot 15 jaar is het programma bedoeld om de judoka te ontwikkelen. Er wordt jaarlijks ook een buitenlands toernooi in het programma opgenomen.
In de leeftijdsgroep tot 18 jaar, tot 21 jaar en bij de senioren wordt het programma bepaald op basis van het persoonlijk judoprofiel. Daarbij zijn de meetmomenten internationaal en van de Judo Bond Nederland leidend en wordt met andere toernooien naar deze meetmomenten toegewerkt. De mate waarin een judoka zich weet te kwalificeren bepaalt per periode het toernooiprogramma.
Bij teamwedstrijden staan judoka's in principe altijd in het team van de eigen judoschool.

Ondersteunende programma's Judo Academy Haarlemmermeer

De Judo Academy Haarlemmermeer werkt samen met diverse partners en kan daardoor allerlei ondersteunende programma's bieden.

De Judo Academy beschikt over een vast medisch team met Hans Duijnstee, Fysiotherapiepraktijk De Velden en Manual Fysion, die tevens verbonden is aan het CTO Amsterdam.

Judo Yushi werkt tevens samen met diverse partners op het gebied van voeding, mentale begeleiding en andere zaken gerelateerd aan topsport.