Voeg Judokids.nl toe aan jouw favorieten 

JUDOKIDS SHOP

Welkom in de Judokids.nl judoshop, een samenwerking tussen Judokids.nl en NieuwJudopak.nl. Bestellen gaat erg eenvoudig. Klik op onderstaande link en bestel direct bij NIEUWJUDOPAK.NL, de meest complete webshop met topkwaliteit judopakken en optimale service! LEDEN VAN DE JUDOKIDS FANCLUB KRIJGEN ALTIJD 10% KORTING!

Kids light bewerkt
Gill Kids Jonah

Kids Light

Mooi judopak voor Beginners!
Een licht judopak, maar wel gewafeld; zoals een echt judopak hoort te zijn! Ideaal voor beginners. Bij de prijs inbegrepen zijn 2 schouderemblemen met de Nederlandse vlag.
Bestel in de on-line shop >

Gill Kids

Vlammen op de mat met de Gill Sports Kids!
Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor Gill Sports. De Gill Kids is voor kinderen één van de beste kwaliteit judopakken, waardoor je altijd met plezier op de judomat staat!  De Gill Kids is verkrijgbaar vanaf maat 100.
Bestel in de on-line shop >

Judoboeken van Yos Lotens

Junior Comp blauw Christiaan
NIEUWJUDOPAK.NL informatie

Topjudopak voor jonge wedstrijdjudoka’s

Gill Sports Junior Competition
judopak voor jeugd in wit en blauw!

Gill Sports heeft een wedstrijdpak ontwikkeld dat speciaal is afgestemd op jeugdige wedstrijdjudoka’s. Het judopak is ook zeer geschikt voor semi-gevorderde judoka’s (vanaf oranje band)! Een ideaal judopak om veel in te trainen en om veel op wedstrijden te dragen! Uniek is dat Gill Sports dit judopak al vanaf maat 110 in zowel wit als blauw aanbiedt!
Bestel de junior competition wit in de on-line shop >
Bestel de junior competition blauw in de on-line shop >

indegreepvanjudoIn de greep van Judo!
Yos Lotens is één van de meest inspirerende auteurs voor kinderen. ‘In de greep van Judo’ is een judoboek dat speciaal voor de judojeugd is geschreven. Het boek bevat heel veel informatie over judo en handige tips voor trainingen, judo-ezmens. Handig voor als je net begint met judo, maar bijvoorbeeld ook als je je wilt voorbereiden op jouw eerste judotoernooi of als je jouw spreekbeurt over judo wilt houden.
Bestel ‘In de greep van Judo’ in de on-line shop >

Meest complete judowebshop op NIEUWJUDOPAK.NL

NIEUWJUDOPAK.NL is al enkele jaren één van de weinige complete webshops op Internet. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor NIEUWJUDOPAK.NL. In de webshop vind je tal van judoproducten, zoals judopakken, judobanden, scheenbeschermers, emblemen, judo T-shirts en meer!. Neem snel een kijkje in de NIEUWJUDOPAK.NL judo webshop >

nieuwjudopakadvertentie550

blog counter